Nieuws uit Brasschaat

Brasschaat
Brasschaat

Nieuws uit Brasschaat

Sint-Michielscollege kleurt helemaal rood

18/06/18 10:58 - Ook het Sint-Michielscollege baadt in Rode Duivels-sferen. De leerlingen zijn er helemaal klaar voor.

Akwarel, Vredesposters en workshops in de Ruiterhal

17/06/18 10:41 - In de Ruiterhal zijn de winnende Vredeposters van kinderen te bewonderen. Ook de ingezonden akwarels van volwassenen hangen er nog.

Inwoners kwaad na afschaffen huisarts van wacht

15/06/18 02:57 - Er zal vanaf dit weekend geen huisarts van wacht meer zijn in Essen. Voortaan zit die in het AZ Klina in Brasschaat, gemiddeld dertig tot veertig minuten rijden. De inwoners en het gemeentebestuur zijn kwaad.

“Ik sta waar ik wilde staan”

15/06/18 02:55 - Met de Elfstedenronde van zondag, het BK tijdrijden van volgende week donderdag en twee dagen later het BK op de weg in Binche, staat Nathan Van Hooydonck voor enkele belangrijke opdrachten.

WK-koorts begint te stijgen, ook in Vesalius

14/06/18 15:31 - In het Dienstencentrum Vesalius hangen de Belgische vlaggen al buiten. De WK-koorts begint er te stijgen.

Auto belandt op zijn dak na aanrijding op kruispunt Lage Kaart-Louislei

14/06/18 08:34 - In Brasschaat, op het kruispunt Lage Kaart-Louislei, belandde een personenwagen op zijn dak na een botsing. “Dit had erg kunnen aflopen, want rond dit uur passeren hier honderden scholieren op de fiets”, zeggen buurtbewoners.

VIDEO. Groot verdriet bij brouwer dat naam 'De Legende' moet verdwijnen

10/06/18 20:21 - Het Kapelse bier De Legende moet van naam veranderen. Dat is het harde vonnis van de rechtszaak die de Kapelse brouwerij verloor van de Waalse brouwerij Des Légendes. Vorig jaar begon Eddy Leyssens, samen met z'n vrouw en buurman, De Legende te brouwen. Drie maanden lang stond die naam dan ook aangekondigd in het Staatsblad. Maar pas daarna kwam de Waalse brouwerij op de proppen met een rechtszaak. En dus zit er voor Eddy en z'n team niets anders op dan alles weg te gooien, en opnieuw te beginnen

Dermatoloog riskeert celstraf van 10 maanden voor racisme

09/06/18 02:57 - Het openbaar ministerie heeft 10 maanden voorwaardelijke celstraf geëist tegen een voormalige dermatoloog van het Klina-ziekenhuis, die zich racistisch zou hebben uitgelaten tegen een patiënt én bewakingsagent van het ziekenhuis.

VIDEO Plaag in Brasschaat: "Controleer je banden op spijkers"

06/06/18 14:22 - In Brasschaat zitten ze met een lekke bandenplaag. Het lijkt er sterk op dat iemand er bewust vijzen en nagels rondstrooit. In één bepaalde straat hebben tientallen mensen al één of meerdere banden gehad. Wie de vijzen en nagels er gooit, is voorlopig een raadsel. De politie onderzoekt de zaak.

Drie dagen Fiesta Europa in het gemeentepark

06/06/18 10:52 - In het gemeentepark begint vrijdag 8 juni een nieuwe editie van Fiesta Europa. Marktkramers uit heel Europa bieden er allerhande lekkernijen aan.

Zelf nieuws uit Brasschaat?
Deel ervaringen over BrasschaatBrasschaat

„ Woonplaatsen.be: uw Brasschaatse stadsgids! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken